Taaruf

imageSaya seorang pendidik. Mula berblog kerana zakuan saya yang suruh. Cerita tentang hari yang saya lalui dan pendapat saya tentang sesuatu.  Saya mempunyai keluarga yang simple. 5 orang cahayamata yang menyerikan hidup saya dan Zakuan cukup mengajar kami menjadi ibu bapa yang mesti punyai sifat sabar, tabah dan tenang dalam menangani setiap ujian menangani kerenah anak-anak amanah Allah ini.

Saya mempunyai sebuah keluarga besar daripada kedua-dua belah pihak. Saya sangat bersyukur dengan nikmat kebahagian yang Allah SWT kuniakan kepada kami sekeluarga. Semoga kami berbahagia hingga ke Syurga Mu Ya Rabbi!

Blog ini saya bina untuk menyimpan memori hari-hari yang saya lalui. Sebagai tatapan anak cucu saya bila saya sudah tiada nanti.

usrah Khudzariraya kluangkami2012.jpgcropped-cymera_20130810_1122231.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Taaruf

  1. mubarak alaik ya ukhti…=) . ada gak aku msg kat mu tanye baby chat x? tapi mu x jawab..sibuk la kan? dah 5…hihi.. ada turun jb lg?

  2. assalamualaikum..sye seorg student.. huhuhu.. nak tambah sahabat.. nak bersahabat nga kak hanan bleh .. baru bertatih dalam penulisan blog.. syukran..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s